«Проблем із мобілізацією в Україні немає», – в МВС розказали, чи буде нова хвиля призову (ВІДЕО)

І яка ситуація з повістками

В Україні з'явились повідомлення, що повістки будуть роздавати «всім і всюди». Насправді в Україні триває процес мобілізації, головне завдання якої – доукомплектовувати ЗСУ.

Таку думку у коментарі «24 каналу» висловив радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смірнов.

Нині не передбачено нових хвиль мобілізації

Смірнов розповів, що нині в Україні не передбачено нових хвиль мобілізації. Мобілізація нині має характер не хвиль, а доукомплектації. Є велика кількість охочих, є можливість проходити підготовку, як в Україні, так і за кордоном.

– Цей мобілізаційний ресурс буде висококваліфікованим. Можливість поїхати в ту чи іншу країну підготуватись, – зазначив радник міністра внутрішніх справ України.

 

Проблем із мотивацією у нас немає

Як зауважив Смірнов, проблем із мотивацією у наших співгромадян немає. А отже і проблем з мобілізацією немає. Немає проблем з тим, щоб призвати людей, які дійсно цього хочуть.

– У нас повістки просто так не роздають. Були окремі історії, зокрема, для порушників комендантської години тощо. Є велика кількість посад, яка потрібна в тому числі в глибокому тилу, а бійці, які хочуть воювати, захищати свою країну і мають достатню мотивацію, зможуть переміститись у зону бойових дій, – наголошує він.

Більше – у відео

Раніше, нагадаємо, повідомлялось про те, що в Україні можуть запровадити цільову мобілізацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень