На Україну чекає нова хвиля мобілізації, – Арестович

Країна заходить у нову фазу війни

Радник Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що в Україні пройде чергова хвиля мобілізації.

Україна трохи розслабилась. В нас десь підсвідомо виникло таке відчуття, що війна десь далеко. Тобто в нас склався такий собі негласний суспільний договір, що десь воює армія добровольців, а інші можуть в кафе посидіти.

 

Але виявилось, що це трохи не так, що в якомусь сенсі йде друга фаза війни, противник знайшов прийоми ведення бойових дій, що стало для нас великою проблемою зараз і в перспективі. Насичують війська мобілізованими, які хоч якось стріляють, але все одно стріляють, – заявив Олексій Арестович.

Радник Офісу президента зауважив, що України заходить в нову фазу війни, яка буде дуже непростою.

Від нас буде потрібна знову мобілізація і психологічна, і моральна, і політична, робота з партнерами, а також військова мобілізація – в сенсі всіх тих, хто допомагає армії, а саме волонтери.

 

І цілком можливо, що попереду на нас чекає продовження мобілізації особового складу. До цього потрібно бути готовим. Сюди прийде мільйон російських мобілізованих, тому і нам знадобиться мобілізація, – сказав Олексій Арестович.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень