Влада повідомляє про зрив опалювального сезону у великому українському місті: Виїжджати звідти вже пізно

Людей не випускають

Мешканці Мелітополя, що на Запоріжжі, опинилися у надскладній ситуації. У місті вже давно – перебої з електрикою, відключено газ, є проблеми з водопостачанням та мобільним зв'язком. При цьому виїзд із міста майже неможливий. Якщо раніше окупанти випускали на підконтрольну територію України близько тисячі людей, то тепер реєструють близько 20-30 людей.

Про проблеми мешканців Мелітополя розповів в ефірі загальнонаціонального телемарафону міський голова Іван Федоров.

- Мелітополь відчув на собі перебої з постачанням електрики набагато раніше, ніж інші українські міста. Оскільки місто отримує енергію безпосередньо від Запорізької АЕС, то кожне відключення станції відгукувалося припиненням електропостачання його підприємств і мешканців.

 

Сьогодні на ЗАЕС господарюють російські військові. Причому господарюють за принципом «ні собі, ні людям». Найбільша в Європі атомна електростанція практично зупинила свою роботу.

 

Коли є перебої з електрикою, виникають проблеми з водопостачанням та мобільним зв'язком. Крім того, у місті вже кілька місяців немає газу, тож опалювальний сезон під загрозою зриву, - повідомив Федоров.

Через це багато жителів міста бояться там залишатися, хотіли б евакуюватися, проте виїхати з міста вже практично неможливо. На єдиному пункті пропуску на підконтрольну Україні територію зараз чекають своєї черги на виїзд понад 4 тисячі людей.

Відомо, що є команда росії не випускати з Мелітополя працівників ЗАЕС. Це стосується і чинних працівників, і навіть пенсіонерів, які вже давно не мають доступу на атомку.

Джерело: biz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень