Ворог пошкодив енергетичну інфраструктуру: В «Укренерго» попередили про можливі відключення

Візьміть до уваги

В результаті ворожих атак по енергетичній інфраструктурі у центральному та північному регіонах України можливі аварійні відключення, повідомили у НЕК «Укренерго».   

Диспетчерський центр «Укренерго» не виключає можливості введення графіків аварійних відключень. Тому важливо дотримуватися режиму економного споживання електроенергії по всій країні, особливо у вечірні години доби, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 10 жовтня росія здійснила атаки на низку областей України. Вибухи чули у Вінницькій, Львівській, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Тернопільській, Житомирській, Київській областях. Були влучання в об'єкти критичної інфраструктури, повідомляє УНІАН.

Того ж дня в Офісі президента закликали українців з 17:00 до 22:00 обмежити споживання електроенергії. Глава Міненергетики Герман Галущенко, заявив, що через ворожі обстріли 10 жовтня пошкоджено 30% енергетичної інфраструктури України. 

Наступного дня через дефіцит електроенергії у зв'язку з ворожими ударами по критичній інфраструктурі в Києві та області почали відключати світло. Обстріли продовжилися. Загарбники завдали удару по двох об'єктах  енергетики у Львівській області та по Ладижинській ТЕС у Вінницькій області.

15 жовтня російські окупанти завдали ракетного удару по одній з громад Київської області. Значних руйнувань зазнав об'єкт енергетичної інфраструктури.

17 жовтня, російські окупанти атакували енергетичну інфраструктуру в трьох областях України. Було зафіксовано 5 ударів дронами в Києві. Пошкоджено енергетичні об'єкти та житловий будинок. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі в Дніпропетровській і Сумській областях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень