50 млн гривень за 3 години: На купівлю «Ловців Шахідів» українці донатять з шаленою швидкістю

За донат можна виграти браслет з Азовсталі

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

До Дня захисників і захисниць України стартувала ініціатива UNITED24, monobank і волонтера Ігоря Лаченкова зі збору 100 млн грн на «Ловця Шахідів» – системи протидії дронам, яка допоможе знищувати ворожі БПЛА.

Наша мета – зібрати 100 мільйонів гривень на систему протидії дронам. Ми не можемо розкрити виробника і назву, але вона точно допоможе виявляти й знищувати ворожі дрони.

 

Захистити від ударів наші об'єкти критичної інфраструктури. Саме такі системи стоять на озброєнні країн НАТО, – написав в Telegram віцепрем'єр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За словами співзасновника monobank Олега Гороховського, такі системи роблять ворожі дрони «сліпими», тому вони намагаються піднятися на безпечну висоту, після збиваються українськими системами ППО.

Один «Ловець Шахідів» коштує близько 50 млн грн, тому збір відкритий з метою придбати як мінімум дві системи.

Учасники збору можуть також виграти один з 1000 ексклюзивних браслетів з останньої довоєнної партії Азовсталі з написом «Вірю в ЗСУ».

 

Сто браслетів підписав головнокомандувач Валерій Залужний. Браслети не можна купити, а тільки виграти за донат від 5 грн на благодійну банку monobank або на банку Ігоря Лаченкова.

80 браслетів з автографом Залужного гарантовано перейдуть авторам внесків у понад 100 тисяч гривень.

Відомо, що лише за три години акції українці вже зібрали 50 млн гривень на придбання «Ловця Шахідів».  

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень