Україна повернула з полону 20 полонених, один військовий – з Рівненщини (ФОТО)

Наразі воїни перебувають під наглядом медиків

Україні вдалося здійснити ще один обмін військовополоненими і звільнити з полону 20 воїнів. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак. У своєму телеграм-каналі він написав таке:

- Наші повертаються додому. Черговий обмін полоненими, чергові миті радості і усвідомлення того, що сьогодні для багатьох родин буде один з кращих днів у житті.

 

Вдалося звільнити з полону 20 людей. Це 20 історій українських героїв, 14 - воїнів ЗСУ, 4 бійців ТРо, одного нацгвардійця та військовослужбовця ВМС.

 

Є люди, яких росіяни утримували в Оленівці, на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей.

Відомо, що повернувся з полону й військовий з Рівненщини. Звільнили нашого земляка Дмитра Полов’яна, повідомляють в облдержадміністрації. Він сам з Квасилова, на війні був солдатом-розвідником. До полону потрапив із бойових позицій на Херсонщині.

Дмитро Полов’ян

Звільнені бійці зараз проходять медичний огляд.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень