Арестович розповів про плани путіна щодо повторного нападу на Київ

Відбудеться «травма Чорнобаївки»

Радник Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що російський диктатор владімір путін вважає, що близько 20-30 тис. військових рф достатньо для повторного нападу на Київ.  

Путіну спало на думку, що для нападу на Київ достатньо накопичити 20-30 тис. солдатів. Він вважає, що це достатня загроза, щоб нам полоскотати нерви або взяти якісь передмістя, повторити травму Бучі, – каже Олексій Арестович.

Втім, є ймовірність, що у разі повторного наступу на Київ відбудеться «травма Чорнобаївки» і окупанти змушені будуть відступати.  

Просто протягом кількох днів станеться багато разів Чорнобаївка, і на цьому все закінчиться, – переконаний радник ОП.

Між тим він зазначив, що в окупантів залишилося лише 25% арсеналу ракет. Війська рф ще можуть завдати масованого ракетного удару на території України, однак це стане самогубством для путіна.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень