«Правий Сектор» перекривав дорогу на Костопіль

Уночі на Рівненщині «Правий Сектор» перекривав дорогу на Костопіль.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук лідер «Правого Сектору» Рівненщини Роман Коваль.

Активісти зупиняли лісовози з деревиною. Лише за три години акції зупинили 23 автомобілі з деревиною, з них чотири було зі спиляним дубом. За словам керівника «Правого сектору» Рівненщини Романа Коваля, вартість тільки однієї такої машини наближається до 300 тисяч гривень. За словами пана Коваля – частина з цих автомобілів йшла на Костопільський ДСК, а частина на підприємства колишнього депутата облради Олексія Кособуцького та теперішнього - Василя Кльопа. Каже метою акції було привернути увагу до масовості вирубки лісів на Рівненщині:

Отож, як повідомив пан Коваль, водії 23 автомобілів просто зникли, коли почалася акція нові автівки перестали під‘їжджати, бо їх водіїв – попередили – переконаний керівник Правого сектору Рівненщини. За його словами, тепер справою мають займатися правоохоронці і перевіряти законність цих перевезень. Водночас, як приклад порушень, пан Коваль назвав перевезення трьох – чотирьох автівок з лісом за однієї накладною. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень