На хабарі затримали двох рівненських поліцейських

Їм загрожує ув'язнення від п’яти до десяти років

Правоохоронці викрили 2-х поліцейських, які одержали хабар за непритягнення громадянина до адміністративної відповідальності.

Поліцейських затримано учора, 15 грудня, під час одержання у службовому автомобілі коштів у сумі 1500 гривень від мешканця області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

За  вказану суму правоохоронці пообіцяли не складати протокол про вчинення адміністративного правопорушення та повернути цьому громадянину автомобіль.

На цей час слідчими прокуратури Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Хабарникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень