У Рівному легковик поліцейського зіткнувся з вантажівкою

На вулиці Січових Стрільців зіткнулися три авта

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні за участю вантажного та двох легкових автомобілів, за кермом одного з яких перебував поліцейський.

Попередньо, як встановили правоохоронці, водій автомобіля марки «Пежо», не вибравши безпечної швидкості руху, не врахувавши ситуацію на дорозі, не впорався із керуванням та зіткнувся із автомобілем «Шкода Октавія», водій якого рухався у попутному напрямку. Від удару некероване «Пежо» виїхало на смугу зустрічного руху, де зіткнулося із вантажним автомобілем «КАМАЗ».

За кермом «Пежо» перебував поліцейський. Він повертався додому з чергування, був поза службою та тверезим. Що стало причиною цієї пригоди, з’ясовують слідчі. За допомогою до медиків із легкими тілесними ушкодженнями звернулися двоє водіїв іномарок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень