Позитив вдруге одружився: Молодята з обручками (ФОТО)

Підписав одним словом - «Кохаю»

Український виконавець Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) одружився з танцівницею Юлією Сахневич. Радісною звісткою подружжя поділилися у соцмережах та оприлюднили серію фото.

Співак під фото написав лише одне слово: «Кохаю», - а також залишив емоджі у вигляді обручки. На одному з кадрів можна роздивитися обручки тепер уже зблизька.

Фото з instagram.com/positiff

Стосунки Позитива і Сахневич - з чого усе почалося

Чутки про стосунки між Позитивом та Юлією виникли ще тоді, коли вони у парі брали участь на шоу «Танці з зірками». Але співак тоді був у першому шлюбі з Ганною Андрійчук і все спростовував.

У квітні 2021 року Позитив розлучився зі своєю дружиною. Про причини розриву стосунків його колишня не розповідала. 

Було дуже боляче, що закінчився важливий етап мого життя довжиною в 13 років. З юності крок за кроком ми разом йшли в доросле життя. Ті, хто ми сьогодні, це - відбиток взаємної любові і підтримки, - прокоментувала розлучення Андрійчук.

У жовтні 2022 року співак вперше розповів про нові стосунки. Втім, імені коханої він не називав.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень