Ознаки неминучого розлучення: перевірте, скільки з них збігається із вашою ситуацією

Їх у списку 5

Ви не довіряєте партнеру

Якщо ви не можете довіряти партнеру у всьому беззастережно, або якщо він сумнівається у вас — це ознака нездорових стосунків, які довго не продовжаться.

Ви не відчуваєте віддачі

Якщо ваші емоційні потреби не задовольняються, якщо ви єдиний, хто активно працює над розвитком відносин, то це знак, що настав час розлучатися.

Ви втомилися

Ще однією серйозною ознакою, що ці відносини приречені, є ситуація, коли партнер більше не викликає захоплення — ви не чекаєте побачень і із задоволенням проводите час далеко від нього.

Вас стримують зобов'язання

Якщо ви тримаєтеся за стосунки лише тому, що витратили багато часу на партнера, або залишаєтеся через те, що відчуваєте себе зобов'язаним, то настав час розлучитися. Тому що затягування лише погіршить ваш моральний стан.

Вас пригнічує контроль

Якщо друга половинка не цікавиться вашою думкою, позбавляє особистого простору та намагається маніпулювати, це явна ознака, що час розходитися. Як і те, що вам дуже важко пояснити причини, з яких ви все ще любите цю людину.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень