Зроблять шлюб нестерпним: Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку «важкі» у стосунках

Через особливості характеру

Знаки Зодіаку, під покровительством яких народилися люди, впливають на їхнє життя та характер. Так вважають астрологи, які вивчають цю науку, яка все ж не має доказових досліджень.

Попри це астрологи переконані, що деякі знаки Зодіаку можуть бути дуже проблемними у стосунках та шлюбі.

Хтось не може протягом тривалого часу нести відповідальність перед партнером, хтось – взагалі перетворює життя подружжя на сюжет із фільму жахів.

Так стається через вплив космічних тіл на людей та формування основних рис характеру людини.

Водолій

Перше місце у рейтингу «найважчих» у шлюбі посідає Водолій. Ці люди понад усе цінують свою свободу та індивідуальність, часто опираються традиційним сімейним очікуванням і цінностям. Коли потрібно знайти компроміс, вони ігнорують потреби свого партнера. Крім того, Водолії не вважають вираження емоцій чимось необхідним, і показна холодність може дратувати їхніх більш чуттєвих партнерів.

Близнята

Другу позицію у рейтингу займають Близнята. Їм буває важко зосередитися на серйозних стосунках. Представники цього знаку прагнуть різноманітності, а шлюб здається їм монотонним та нудним. Через це Близнята можуть швидко закинути побут, віддаючи перевагу чужій компанії замість своїх обранців.

Овен

Овен посідає третє місце у рейтингу. Це вогняний знак, який постійно демонструє свій войовничий дух. Таким характером він може ображати близьких людей. Астрологи описують Овнів як «гарячі голови», які швидко зляться та повільно прощають. Також вони неохоче дозволяють партнерові контролювати важливі аспекти спільного життя, що може спричинити крах шлюбу.

Скорпіон

Закриває рейтинг нестерпних партнерів – Скорпіон. Вони можуть бути вірними та відданими партнерами, але їхні сильні емоції часто беруть гору над розумом. Крім того, Скорпіони просто хочуть контролювати кожен аспект свого шлюбу, порушують особистий простір коханих. Вони ображаються і можуть мститися, коли щось йде всупереч їхнім бажанням.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень