Речі, без яких стосунки довго не протримаються і їм прийде кінець

Перелік

Про те, які речі мають бути у взаєминах, інакше вони довго не протримаються, розповіла психолог Наталія Бакай у своєму Instagram.

Взаємоповага

Психолог радить завжди поважати та цінувати одне одного. Уникайте негативної критики та висловлювань, прагніть гармонії та взаєморозуміння.

Емоційна близькість

Приділяйте час на зміцнення емоційного зв'язку. Проводьте час разом якісно, займайтесь спільними інтересами та діліться почуттями й емоціями.

Підтримка

Будьте опорою для свого партнера, хваліть його та визнавайте досягнення і зусилля. Завжди підтримуйте у важливих рішеннях та справах.

Пошуки компромісу

Навчіться ефективно вирішувати конфлікти. Використовуйте конструктивні методи, такі як компроміси, пошук виграшних варіантів та спільного рішення.

Вдячність

Висловлюйте вдячність за позитивні моменти в стосунках, навіть в дрібницях. Пам'ятайте про радість, яку приносить ваша друга половинка в життя.

Турбота

Проявляйте свою любов та турботу про партнера. Будьте уважними до його потреб та бажань.

Особистий простір

Розумійте важливість особистого простору та часу для кожного з вас. Дозвольте партнеру іноді побути на одинці та приділяти час своїм хобі.

Вміння слухати

Навчіться бути уважним слухачем. Вислухайте точку зору та потреби своєї другої половинки без перебивання або засудження.

Інтим

Займайтесь коханням із задоволенням. Будьте відкритими для розмов про сексуальні потреби та фантазії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень