Довжина мізинця має значення: Цікавий тест на тип особистості

Пройдіть за 1 хвилину

Психологи стверджують, що розмір мізинця має значення, адже його довжина впливає на характер людини.

Виберіть на картинці довжину мізинця, яка найбільше відповідає розміру вашого пальця, та прочитайте, що це означає.

Це означає, що ви добре усвідомлюєте свої бажання та потреби. Ви – в гармонії з собою, випромінюєте позитивну енергетику, людям комфортно поряд з вами.  Ви дисциплінована людина, вмієте організовувати себе та інших. Вас нелегко засмутити чи вивести із себе, однак ви чутливі до негативу – якщо хтось намагається вибити вас із колії, погіршується стан здоров'я.

Впевненість, наполегливість, впертість, бажання та можливість брати відповідальність – ваші найкращі риси. Ви звикли все аналізувати, добре помічаєте причинно-наслідкові зв'язки та закономірності. Ви можете вести за собою маси, надихати та мотивувати.  Ви дуже чарівні, люди тягнуться до вас і прагнуть спілкування. 

Ви не вмієте стримувати емоції, схильні до стресів і переживань. Разом з тим ви вмієте освідчуватися у коханні, але вам складно виразити весь спектр своїх емоцій. У дитинстві ви могли страждати від комплексів та страхів, але після 25 навчилися приймати свою індивідуальність та проявляти себе у ситуаціях, які раніше здавалися неможливими. До людей з нижчого соціального кола ви ставитеся з теплотою, не рахуючи їх гірше за інших.  

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень