Дивні, але правдиві причини: що насправді змушує чоловіка закохуватися у жінку?

Насправді існує низка психологічних потреб, які вони задовольняють таким чином

Потреба захищати

У чоловіків закладена первісна глибока потреба захищати близьких людей. Тому він закохується в жінку, яка дозволяє йому стати героєм. 

Тож якщо хочете, щоб бажаний для вас чоловік прагнув бути поруч з вами, дозвольте собі побути іноді слабкою. Дайте йому відчуття, що він може розв'язати ваші проблеми, допомогти вам.

Потреба свободи

Як би це парадоксально не звучало, але чоловік закохується в жінку, яка дає йому відчуття свободи.

Чоловік не має сприймати жінку як окови на ногах. Навпаки, він має відчувати, що вона самодостатня, щаслива і не має в ньому потреби. Лише тоді він боїться її втратити і закохується.

Потреба бути важливим

Чоловікам необхідно знати, що їх поважають і цінують, відчувати, що їх вчинки мають сенс. Жінка, яка хвалить партнера за його дії та захоплюється його вчинками, дає йому відчуття значимості. Коли його зусилля цінують, він прагне зробити ще більше. 

Потреба в комфорті

Якщо чоловік поряд з жінкою почуває себе безпечно та комфортно, він перестає думати про стосунки і просто насолоджується ними.

У нього з’являється відчуття, що ця жінка створена саме для нього. Йому з нею затишно і нікуди бігти не потрібно, бо все що треба - поруч. Тоді непомітно для себе він закохується.

Джерело: Краса. Здоров'я. Стосунки

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень