«Чоловік лежав на ліжку, а жінка сиділа в кріслі: У Польщі знайшли мертвим українське подружжя

У поліції не виключають, що це вбивство

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Двох молодих громадян України знайшли мертвими у польському місті Лодзь. Тіла 36-річного чоловіка та 31-річної жінки виявили у зачиненій квартирі.

Про трагічний випадок напередодні ввечері повідомив роботодавець подружжя. Він повідомив, що пари не було на підприємстві з п'ятниці.

Спочатку до будинку викликали рятувальників, які проникли у квартиру та знайшли тіла в глибокій стадії розкладання. Вони були розпухлі, частково гнилі та з плямами від дощу.

 

Чоловік лежав у пляжному наметі на ліжку, а жінка сиділа в кріслі. Чадного газу у приміщенні не виявили, однак, в одній із кімнат був газовий обігрівач.

Правоохоронці зазначили, що з'ясовують причини та обставини події. Вони провели перевірку та опитали свідків. Для того, щоб встановити причину смерті, проведуть розтин.  

Не можна виключити причетність третіх осіб до сприяння смерті жінки та чоловіка. Обидва є громадяни України, – повідомила речниця муніципальної поліції в Лодзі Каміла Совінська.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень