Поплічники Кремля: Три країни Європи не дозволили Зеленському виступити перед парламентом

Слово – це зброя

Виступи президента Володимира Зеленського перед американськими парламентарями

Угорщина, Болгарія та Австрія не дозволили президенту України Володимиру Зеленському виступити перед їхніми парламентами. Про це розповів заступник голови Офісу президента Андрій Сибіга.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії Зеленський виступив у 24 парламентах. Ці виступи перед парламентами країн Європи важливі, каже Андрій Сибіга. Адже саме після них ухвалювались важливі рішення щодо підтримки України.

- Слово – це абсолютно зброя, інформаційний фронт надзвичайно значимий та важливий з погляду наближення перемоги та доведення об’єктивної інформації. Особливо, коли вона доводиться главою держави.

 

Ми навіть проводили дослідження, наскільки це впливало на рівень санкційної та оборонної підтримки. І це було відчутно.

 

Вже після виступів президента деякими країнами приймалися вагомі рішення щодо підтримки, – пояснив Сибіга.

Заступник голови Офісу президента Андрій Сибіга

Він припустив, що відсутність виступів Зеленського в Угорщині, Болгарії та Австрії свідчить про значний вплив Росії на ці держави.

- Виступи були асиметричними, бо російська сторона не могла нічого протиставити їм. Росія намагалася блокувати виступи президента в деяких країнах і дипломатичними, та іншими каналами через свої впливи у політичних силах. Тому, напевно, відсутність виступів у цих трьох країнах є свідченням цих впливів як свідченням важливості цих виступів, – зазначили в ОП.

Зазначимо, що виступи Зеленського точно мають вагомий вплив. Раніше німці нейтрально відносилися до «конфлікту» України і росії, але після заяв Зеленського все змінилося і тепер канцлер Шольц не встигає за вимогами суспільства Німеччини.

Саме тому влада цієї країни таки нарешті почала постачати зброю для України. Раніше Шольц опирався і уникав воєнної підтримки України, однак народ Німеччини тепер у більшості підтримує українців.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень