Поліція відшукала жінку, що закопала власне немовля (ФОТО)

38-річну жительку Кореччини, яка закопала новонароджену дівчинку та зникла, розшукали поліцейські. Два тижні активних пошуків дали свої результати, зараз вона спілкується зі слідчими

Нагадаємо, 7 серпня, близько опівдня до поліції повідомили, що в селі Козак у місці, відведеному для відходів, виявили тіло новонародженої дівчинки.

Працівники місцевої поліції разом з жителями села Козак проводили оперативні і розшукові заходи щодо встановлення місця перебування 38-річної односельчанки, яка закопала свою дитину за хлівом у себе на подвір’ї. 22 серпня правоохоронці отримали оперативну інформацію, що жінка переховується у лісі поблизу села, де її затримали та доставили до поліції.

Як пояснила вона правоохоронцям, про її вагітність ніхто не знав, а сама зрозуміла лише тоді, коли дитина почала ворушитися. Перейми почалися уночі і жінка вийшла на вулицю у вбиральню. Коли дівчинка народилася, мати не почула її плачу:

Дитина не плакала, ніякого звуку я не чула. Немовля лежало за хлівом, я погладила його рукою і, взявши лопату, кілька разів копнула, поклала туди дитину і швидко побігла в хату, лягла і більше не виходила. У нас четверо дітей, ми ледве кінці з кінцями зводимо

Того дня, коли приїхали правоохоронці, жінка поверталася з церкви додому, але побачивши біля хати багато машин, звернула з дороги, бо знала, що винна і що накоїла. Переховувалася, де могла. Ліс, у якому її розшукали поліцейські, знаходиться неподалік села.



За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зараз триває судово-медична експертиза. Якщо буде встановлено, що дитина дійсно була мертвонароджена, то дії жінки не будуть розцінюватися як кримінальне правопорушення. Досудове розслідування триває. Наразі жінка перебуває вдома.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень