Поліція прокоментувала «казус у гощанському кафе». Власники хотіли надурити поліцейських?

У поліції оприлюднили власну версію подій

Казус на Рівненщині: копи оштрафували медиків за вакцинацію, яку проводили в кафе?. Про це ми повідомляли напередодні. Але версія правоохоронців – відрізняється.

Згідно з офіційним повідомленням Нацполіції на Рівненщині,

на 102 невідомі повідомили, що в Гощі з порушенням карантину працює кафе «Монастирське». 

Дзвінок зафіксований об 11 годині вівторка, 26 жовтня.

 - На момент приїзду екіпажу відділення поліції №3 (смт Гоща) кафе було відчинене, а інформація, що заклад не працює — відсутня.

 

Як встановили поліцейські, у селище того ранку для проведення імунізації прибула мобільна бригада, яка проводила вакцинацію у приміщенні кафе.  

 

Утім на момент перевірки медичних працівників там не було. Сертифіката про вакцинацію працівниця закладу не пред'явила, адже отримала лише першу дозу вакцини, а потім почала запевняти, що кафе взагалі не працює.

 

Усе це зафіксувала боді-камера поліцейського, - повідомила речниця обласного управління Нацполіції Марія Юстицька.

На суб'єкта господарювання, 61-річну жительку Гощі, працівники поліції склали адміністративний протокол за порушення правил карантину.

Матеріали скерували до суду для прийняття рішення.

 

Санкція статті передбачає штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень.

Правоохоронці наголошують на необхідності дотримання карантинних обмежень і звертають увагу на адміністративну відповідальність за порушення встановлених правил і кримінальну — за використання підробних сертифікатів.

Нагадаємо, Рівненщина у червоній карантинній зоні. Рейдові групи щодо напередодні провела 600 перевірок у закладах торгівлі, громадського харчування, спорту. Скільки протоколів склали та які порушення – масові, читайте тут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень