«Червоне» Рівне: що тепер буде із закладами харчування, магазинами та ринками

У такому «пеклі» місто буде щонайменше три тижні

У Рівненській міській громаді з 26 жовтня почне діяти заборона на роботу готелів, спортзалів, скасовані масові заходи та обмежена діяльність закладів харчування. Таке рішення 25 жовтня ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) через перехід Рівненщини в «червону» епідзону.

Щоправда, в обмеженнях встановили винятки для вакцинованих.

«Червону» зону в Рівному й області впроваджують рішенням держкомісії ТЕБ та НС на три тижні. На цей час міська комісія встановила такі обмеження:

  • заклади громадського харчування не приймають відвідувачів, працюють тільки на винос;
  • заклади готельної сфери, спортзали та фітнес-центри не працюють;
  • у заклади соціального захисту не пускають родичів підопічних та сторонніх осіб;
  • обмежений доступ відвідувачів у приміщення ЦНАПів, управлінь праці та соціального захисту населення, пенсійного фонду, за винятком виключних випадків;
  • масові заходи скасовані, спортивні змагання відбуваються без глядачів.

Усі ці обмеження не стосуються підприємств та закладів, працівники яких стовідсотково вакциновані або мають негативний ПЛР-тест, який діє 72 години!

Якщо ці три тижні ми проведемо з хорошими показниками вакцинації, то маємо реальний шанс вийти за цей час з «червоної» зони, усе залежить від темпів вакцинації, – резюмував заступник міського голови Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень