Казус на Рівненщині: копи оштрафували медиків за вакцинацію, яку проводили в кафе?

«Монастирське» закрили, аби там вакцинувалися, але... поліція проти 

На Рівненщині посилили карантин на найближчі 3 тижні. Заклади харчування працюють «на виніс».

Деякі кафе просто закрили, як от «Монастирське» у Гощі. У приміщенні вирішили вакцинувати людей, втім із цим виникли проблеми, повідомив у соцмережах Василь Бук:

Сьогодні в смт Гоща, на території кафе Монастирське (яке не працювало), мобільна бригада ПМСД, організувала додатковий мобільний пункт щеплення від коронавірусної інфекції. В цьому пункті було привито декілька десятків людей, які працюють на сусідніх підприємствах та організаціях.

 

Під час процесу роботи пункту на територію кафе завітали правоохоронці і висловили свою стурбованість людською активністю біля кафе, на що їм було пояснено, що проводиться вакцинація. Після цього вони склали протокол про порушення вимог карантинних обмежень.

 

Тобто поліцейські Гощанського відділку поліції склали протокол за процес вакцинування. Враховуючи ситуацію з коронавірусною інфекцією в Україні вважаю злочином зі сторони правоохоронців перешкоджати роботі мобільних пунктів з вакцинування.

 

Гощанська поліція в особі її керівника проти вакцинування? Проти Кабміну? Проти Президента? Проти народу?

Нагадаємо,  рейдові групи поліцейських перевіряли заклади Рівного. Правоохоронці навіть склали кілька постанов.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень