Показуйте язик, вимкніть смартфони ввечері й… Як жінці завжди виглядати молодою

І привабливою

Іноді навіть після свят та вихідних ми виглядаємо втомленими. А що слід робити, аби відновити свіжість? Радить «Порадниця».

1. Відмовтеся від смартфона і планшета після настання темряви

«Ми недооцінюємо вплив гаджетів на наше самопочуття і зовнішній вигляд, — стверджує спортивний лікар Франсуа Дюфорес, засновник центру вивчення біоритмів European Sleep Center. — Нам досі важко по-справжньому усвідомити, наскільки телефони, планшети і комп'ютери виснажують наші сили. Перед екранами, які блокують вироблення мелатоніну, наш мозок просто не в змозі розслабитися».

Часте використання гаджетів у темний час доби призводить до того, що збиваються природні біоритми.

2. Використовуйте нічні маски

Нічна маска, або sleeping pack, - це специфічний засіб догляду за шкірою з Азії. Таку маску слід наносити перед сном і змивати вранці. Легка гелева текстура продукту швидко вбирається, не залишаючи на шкірі і натяку на липкість.

«Секрет цих засобів у тому, що вони діють відразу на декількох рівнях: зволожують на поверхні, прискорюють клітинне оновлення і зменшують запалення всередині шкіри, - пояснює принцип дії дерматолог Давид Колберт. - Поєднання зволожувального, заспокійливого і відлущувального ефектів і забезпечує свіжий вигляд вранці».

3. Показуйте язик

Старанно витягайте язик якомога далі вперед і вниз. Це стимулює виведення токсинів і зменшує сліди втоми.

4. Співайте

Спів корисний не менше ніж глибоке дихання чи заняття спортом на свіжому повітрі. «Усі ці дії заспокоюють розум і водночас створюють в тілі корисні вібрації, які сприяють міжклітинній комунікації, - розповідає косметолог Жерар Редзіньяк. - Завдяки цьому запальні процеси в шкірі зменшуються, вона відновлюється швидше і якісніше».

5. Виконуйте гімнастику для очей

Вона знімає напругу.

Закрийте очі, прикладіть до повік вказівний, середній і безіменний пальці. Зробіть кілька кругових рухів спочатку за годинниковою, потім проти годинникової стрілки.

Це стимулює циркуляцію крові в шкірі навколо очей. Покладіть на очі долоні і знову зробіть ними кілька кругових рухів спочатку в одному, потім в іншому напрямку. Прикладіть подушечки трьох пальців до скронь і зробіть кілька кругових рухів. Це зменшить стрес.

6. Дихальні практики 

Сядьте зручніше і сконцентруйтеся на диханні. Дихайте носом, слідуючи своєму ритму, і поступово подовжуйте видих. Потім знову вдихайте у своєму природному ритмі.

Таке поступове подовження видиху активізує парасимпатичну нервову систему, яка відповідає за відпочинок і відновлення організму, знижує рівень стресу.

М'язи розслабляються, в них надходить більше кисню, кровообіг нормалізується. Виконуйте цю вправу протягом 3 хвилин кожен раз, коли ви помічаєте, що напружені.

7. Робіть легкий макіяж

Чим природніший макіяж, тим свіжішим і молодшим виглядає обличчя.

Що «розкрити» втомлений погляд, візажист Bobbi Brown Едуардо Феррейра рекомендує використовувати бежеві тіні (матові або з легким перламутром), коричневу підводку і туш, яку потрібно наносити тільки на верхні вії.

Сховайте почервоніння і синці під очима за допомогою коректора зі сітловідбивальними частинками і нанесіть рожеві рум'яна (тільки кремові, не пудрові) на «яблучка» щік — те місце, яке виступає найбільше, коли ви посміхаєтеся.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень