Медики пояснили, як потрібно правильно пити чай (ФОТО)
Які продукти не можна додавати в чай
Навіть дуже корисний продукт при неправильному використанні разом з чаєм може не тільки втратити свої цінні властивості, а й перетворитися на небезпечну речовину, яка здатна прискорити розвиток злоякісних пухлин.
Лікарі виділяють 4 продукти, які не варто додавати в чай, повідомляє Народна правда.
Чай з цукром
Такий чай сприяє уповільненню обміну речовин і набору зайвих кілограмів.Також велика кількість цукру може спровокувати цукровий діабет, який є небезпечним захворюванням для життя людини.
Чай з лимоном
Під впливом високих температур в лимонах повністю руйнується вітамін С і багато інших цінних компонентів. Для збереження корисних властивостей лимона його не варто класти в чай відразу. Слід трохи почекати, щоб чай злегка охолов.
Чай з молоком
Чай містить катехіни, що служать природними антиоксидантами. Вони гальмують розвиток діабету і серцево-судинної недостатності. Так, коли ми додаємо в чай молоко, частина цього унікального лікувального ефекту пропадає.
Чай з медом
Через дії високої температури мед стає речовиною, яка здатна прискорити розвиток злоякісних пухлин. Тож гарячий чай з медом є шкідливим для організму.
Найкраще пити чистий чай або додавати до нього імбир, що принесе користь організму.
Радіо Трек: НОВИНИ