У Рівному є золотий лікар: соцмережі - в подяках

Мешканці Рівного із вдячністю відгукуються про лікаря-травматолога Рівненської обласної дитячої лікарні Івана Чеверду

Лікар Іван Чеверда з пацієнткою (фото http://fakty.ua/)

Свої подяки рівняни залишають у соцмережі Фейсбук:

Ольга Ісаєва‎ Наскільки я знаю, то достойні лікарі не дуже люблять, коли їх рекламують (хвалять), але я вважаю за необхідне це зробити, бо стосується дитини... Отож, Чеверда Іван Степанович... Дівчинка 6,5 року, складний перелом коліна, попадаємо на його чергування...паніка, бо 99% операція, стрес і перелякана дитина (і батьки). Він - спокій, стриманість, знімок, вправляння, двічі пункція... Обійшлося без операції (завдяки його досвіду)... Щоправда, два місяці в гіпсі, довга реабілітація, але ніжка, як новенька, дитина забула про стрес і ми - теж)) Дякуємо професіоналу))

Irina  IrusikIrina Irusik Це найкращий лікар, знаю його добре. Багато кого з моїх родичів та знайомих він врятував від інвалідності..

Natalya Karpenchuk-KonopatskaNatalya Karpenchuk-Konopatska О, ми теж з малою в нього були. Дійсно, дуже хороший лікар

Світлана КравчукСвітлана Кравчук Підтримую, він врятував руку моєму сину та виправив величезну помилку нетішинських лікарів . Вердикт інших лікарів був плачевний. Низький уклін Івану Степановичу.

Анна Поровская Рідко щось коментую на рахунок лікарів, але цей пост не обійду. Я теж дуже вдячна, Чеверда Іван Степанович, завдяки його професіоналізму, була виявлена на ранній стадіі деформація стопи у моєї доньки, і виправлена за короткий термін. На рахунок консультацій інших лікарів навіть писати не хочу.

Marja Blonskaja Іван Степанович Чеверда - золотий доктор і дуже хороша людина! Взагалі у них був чи, напевно, і досі є дуже хороший колектив дитяча травматологія Рівненської обласної лікарні. Лікарський колектив - Чеверда І.С., Демчук Дмитро Іванович, Могила Геннадій Олександрович - трійця, які згуртували навколо себе чудовий колектив. А як гарно вони співали! Ми були учасниками одного хорового колективу - Рівненської обллікарні. А коли було заходиш у відділення і бачиш, як лікар на своїх руках несе дитину в операційну, при цьому "вішаючи дитині лапшу на вуха" аби тільки дитина не боялась і не плакала, то розумієш, що люди правильно вибрати свою професію і серце мають гарне та й руки вмілі і розум ясний.

Катя Якимчук Приєднуюся до вище сказаного!!!! Лікар - від Бога, який врятував пальчик, щоб функціонував, моєї доні...Більше б таких лікарів.

Ирина Христюк Иван Степанович выходил мою доченьку со сложнейшим двухсторонним вывихом обоих тазабедерных суставов,Большое ему за это спасибо.Врач от Бога.

Оля Дичаківська Лікар і справді від Бога ! Чеверда мене поставив на ноги так , як в дитинстві мала серйозну травму ноги.

Tamara Korzh Tamara Korzh З 1997 року знаю, що лікар - ЗОЛОТІ РУКИ.

Svetlana BoyarSvetlana Boyar Тільки слова вдячності і побажання довгих років життя Івану Степановичу. Це мій лікар, який поставив мене на ноги в прямому сенсі. Золоті руки і серце!

Володимир МулярВолодимир Муляр Іван Степанович - лікар від Бога!!! Особисто не знайомі, проте, я молюся за цього чоловіка!!! Я його - боржник!!! 
Дуже страшний випадок: хрещеник всунув руку у січкарню((( Іван Степанович, будьте здорові і многая літа Вам!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень