Після заборони ЛГБТ-прайдів Чернівецьку міськраду завалили заявками про ЛГБТ-заходи

Активісти

Чернівецька міська рада отримала заявки на проведення 365 заходів на ЛГБТ-тематику. Один захід на кожен день наступного року. Їх надіслала громадська організація та політична партія «Демократична сокира» на знак протесту проти заборони проведення парадів у Чернівцях. Адже заборона, на думку активістів, порушує права людини і Конституцію України:

Ми відправили 365 повідомлень до Чернівецької міської ради на проведення різноманітних ЛГБТ-заходів. Саме так, на рік вперед. Різних заходів. На кожен день. Поштові витрати на суму близько 5 000 грн профінансував особисто Олександр Нойнець. Тепер ви знаєте, хто в Україні дає гранти на всі ці гей-прайди, і це не Сорос.

 

Ми можемо лише уявити, із якими емоціями влада Чернівців буде очікувати "зліт ЛГБТ-бджолярів", "громадський ЛГБТ-диктант до Дня грамотності", акцію «Синє море, блакитна хвиля» – вуличну виставку ЛГБТ-художників-мариністів та "шоу екстремального водіння ЛГБТ “Керую краще за натурала”. Та ще 361 подію, кожна з яких сама по собі - діамант креативу та свавілля фантазії. Які з цих акцій будуть проведені, а які ні, – чернівецькі гомофоби дізнаються постфактум. Але, зазначимо, що ключові локації частини дійств – це міськрада, приймальні нардепів, офіси політичних партій та інші осередки любителів поутискати права людини.

Нагадаємо, що проведення будь-яких заходів ЛГБТ спільноти на території міста Чернівецька міська рада заборонила наприкінці жовтня після відповідної петиції. Міськрада вже двічі отримувала листи від Уповноваженого з прав людини щодо незаконності таких заборон та обмежень прав громадян.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень