У Рівному завтра акція «Ні — поліцейському свавіллю!»

Вона відбудеться під обласним управлінням поліції на вулиці Хвильового, 2

Організовують акцію представники місцевого «Правого сектору» і закликають на неї громадськість. Зібратися планують через несправедливе, на їхню думку, ставлення поліції до різних верств населення. Так, як пояснив керівник Рівненської міської організації «Правий сектор» Олександр Подвишенний, у неділю поліцейські у Києві відтіснили і навіть затримали людей, які зібралися на санкціонований мітинг з нагоди Дня батька, бо їм видалося, що вони можуть завадити параду ЛГБТ-спільноти.

Говорить Олександр Подвишенний:

Акція відбуватиметься з 16 години. Передамо своє звернення начальнику обласного управління поліції пану Самчуку. У ньому будемо вимагати не виконувати злочинних наказів і розуміти, що всі громадяни перед законом рівні і закон – один для всіх. Тому, на нашу думку, це неприпустимо, коли є певна категорія людей, чиї права переважають над правами інших громадян.

За словами Олександра Подвишенного, вони скажуть начальнику поліції Рівненщини, щоб у таких конфліктних ситуаціях був діалог із суспільством і не було насилля. Тому що, пояснює керівник «Правого сектору» Рівного, завжди можна домовлятися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень