Про Пид...расів, Цінності та Марш у Рівному (6 ФОТО)

«І секс тут ні до чого» (с)

Марш за сімейні цінності, проти пропаганди ЛГБТ у школах та за традиційну родину

Як відомо, сьогодні, в неділю 20 травня, у Рівному пройшов «Мараш за Сімейні Цінності».

Прогресивна громадськість категорично проти таких маршів, бо…

« Вони ображають ЛГБТ»

Ми готові надати ефір та шпальти різним думкам.

Для прикладу (та затравки) пропонуэмо вашій увазі колонку від Ксенії Юрченко.

«Чому я не йду на марш на підтримку сімейних цінностей»

Оксана Юрченко з чоловіком на "Музейних гостинах"

« Насправді, я за сімейні цінності, однак не вважаю за потрібне усім демонструвати:" Так, я живу з чоловіком, уявляєте?", "В мене є чоловік!”, “Мені не подобаються жінки!”, "В мене є дитина від чоловіка і я живу з ним вже 20 років!" і т.д. І т.п.


Я, якщо чесно, не вірю, що хода може якось вплинути на зміценння сімейних цінностей і укріплення духовності. Швидше навпаки. І вазагалі, як каже статистика, всі гомосексуалісти, за дуже незначним виключенням, народились в нормальних гетеросексуальних родинах, де підтримувались сімейні цінності. Десь система дає збій. Знати б де.

 

Мені жодного разу не траплялись в моїх поліцейських зведеннях повідомлення про те, що геї комусь серйозно зашкодили чи нанесли моральну травму. А от повідомлення про те, що гетеросексуальні чоловікі в стані алкогольного сп'яніння б'ють своїх гетеросексуальних дружин і дітей - майже щодня. В нас з цим біда чорна.».

Ключове гасло сьогоднішнього маршу

«Я б вийшла на марш проти алкоголізму, наркоманії, сімейного насилля, а ще проти травлі безпритульних собак, проти підліткового буллінгу, проти маразму і дебілізму, але їх чомусь ніхто не влаштовує. Натомість, мене запрошують підтримати сімейні цінності, на які насправді в нашій країні, мені так здається, ніхто не посягає.

 

У вас багато знайомих геїв чи лесбійок? Відверто? Попри моє дууууже широке коло знайомих в мене — яскраво вираженого жодного. Або вони дуже добре приховують свої вподобання або насправді проблема перебільшена, як наприклад гендерна нерівність.

 

Я охоче вірю жінкам, які потерпали через свою стать, але за все моє довге життя жодного разу не мала проблем лише через те, що я жінка. Мабуть, мені просто щастило.

 

Я вважаю, що такі речі, як сексуальне насилля мають жорсткого каратись, однак я проти того, щоб подібні ситуації в подробицях смакувались у прямих ефірах та висвітлювались без купюр і захисту персональних даних. Десь в пеклі є окреме спекотне місце для журналістів і авторів таких програм типу “Стосується кожного”.

 

Я взагалі вважаю збоченням, цікавитись, хто з ким спить і ходити ходою на захист свого сексуального життя. Це інтимні речі, про які взагалі не варто нікому розповідати.»

«Марш представників сексуальних менших я бачила лише раз в Іспанії. Сказати, що це якось негативно і невідворотньо вплинуло на моє подальше життя, я не можу.

 

Ну подумаєш, геї. Чого не скажеш про пид....расів, яких в моєму життя було більш ніж треба, і секс тут ні до чого.

 

Жаль ніхто не кличе на протест проти них. Я б пришла.»  

Усі фото в матеріалі вибір Редакції

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень