Після теракту у Луцьку на Рівненщині посилюють заходи безпеки

Нацполіція посилює заходи безпеки у дев’яти регіонах держави

Задля забезпечення безпеки громадян керівництво Нацполіції ухвалило рішення про посилення заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Цікаво, що Волинської області у переліку немає.

Як повідомляють в Національній поліції України, заходи здійснюються з метою своєчасного реагування на криміногенну ситуацію, недопущення дестабілізації оперативної обстановки, а також для виконання завдань із запобігання терористичним проявам.

Тож у центральних частинах обласних центрів та в громадських місцях, де може перебувати значна кількість громадян, забезпечено несення служби поліцейськими нарядами.

 

До їхнього складу також увійшли військовослужбовці Національної гвардії України.

Правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів, територію автостанцій і залізничних вокзалів. Окрім того, на в’їздах та виїздах з обласних центрів виставлено мобільні пости.

Поліцейські здійснюють такі превентивні заходи:

перевірка документів у підозрілих осіб та проведення поверхневого огляду,

 

перевірка транспортних засобів, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час — з метою виявлення вибухових пристроїв,

 

особливу увагу звертають на підозрілі речі та предмети (пакети, сумки, коробки, ящики), до яких можуть бути поміщені вибухонебезпечні матеріали та вибухові пристрої,

 

забезпечують безпеку дорожнього руху на автошляхах.

Водночас для надання практичної допомоги поліцейським Волині туди відряджені співробітники поліції Рівненської області, зокрема - вибухотехніки.

Поліцейські закликають громадян із порозумінням ставитися до вказаних превентивних заходів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень