Пішли проти системи, або Як рівненська фабрика відмовилася шити бракований одяг

Підприємство активно шукає нових працівників

Вони шиють продукцію з натуральних тканин для України, США та Європи. Близько п’яти років у Рівному працює швейна фабрика Feel & Fly.

На відміну від більшості виробників, які здешевлюють свою продукцію, рівненське підприємство шиє якісні та дорогі речі. Навіщо, розповідає керівник фабрики Юрій Філюк:

Кожен хоче здешевити свій виріб, але ми тепер бачимо, що краще зробити якісне.  Дійшли за чотири роки до використання тільки натуральних тканин, мінімум поліефіру та поліестеру. Його використовуємо лише для вітровок. Переважно це турецький котон, з якого робимо штани та парки.

Юрій Філюк. Одягнений у сорочку, виготовлену на власному підприємстві

Не економить Feel & Fly на нитках і техніці:

Закупили днями японське найсучасніше обладнання Juki. До речі, нитки використовуємо Gutermann - найкращі німецькі нитки. Дам гарантію на свою продукцію, що усі вироби відносяться два роки, - каже Юрій Філюк.

Дешеві і неякісні тканини після кількох прань вже псуються. Шви розлазяться, кольори вицвітають, сама тканина протирається:

От роблять нині виробники джинси за 400 гривень і їх масово купують. Але вироби з неякісних і навіть шкідливих матеріалів, з дешевою фурнітурою довго не проносиш. Виробник пише в документах, що шиє джинси, але ці джинси зроблені з непотрібних матеріалів.

Натомість, дорожча продукція з якісних, натуральних тканин довговічніша, і такими речами не соромно торгувати. В США це нормальні ціни, там це норма. Ми на пошиття одного виробу витрачаємо тільки ниток на суму від 15 до 35 гривень. Використання дешевих ниток призводить до того, що після прання шви деформуються і навіть можуть розійтися. Якісні нитки та матеріали - гарантія того, що речі матимуть новий вигляд і навіть після тривалої експлуатації це виправдовує свою вартість.

Основна діяльність фабрики – це пошив одягу для інших фірм, в тому числі й закордонних.

Замовники нас самі знаходять – це Україна. Співпрацюємо лише з фірмами, які відшивають великим об’ємом. США в нас досить багато замовляють і зараз виходимо на європейський ринок. Ми спеціалізуємся на наданні послуг з масового пошиву одягу. Поясні вироби: штани, шорти, брюки. Плечеві вироби: куртки, парки, вітровки, анораки.

У швейної фабрики є власна торгова марка - «Feel & Fly». За словами Юрія Філюка, це у підприємства – хобі: 

Маємо власну торгову марку «Feel & Fly». Це є хобі. Відшиваємо молодіжний одяг. Власну торгову марку ми продаємо переважно в Україні.

Скриншот з сайту інтернет-магазину "Feel & Fly"

Нині на підприємстві працюють близько 140 людей. Все починалося з 30 осіб, каже керівник підприємства. Однією з нинішніх проблем з робітниками Юрій Філюк називає їхнє небажання працювати офіційно.

Ми всіх працевлаштовуємо офіційно, згідно з вимогами законодавства. Буває, приходять люди та кажуть: «Хочемо у вас працювати, але не оформляйте нас». Ми відразу кажемо таким "ні". Працюйте, сплачуйте податки з зарплати, але натомість люди соціально захищені, мають оплачувані відпустки, лікарняні та стаж.

Нині підприємство розвивається, збільшує свою потужність. Тож Feel & Fly оголошує про збільшення штату працівників до 250. Фабрика шукає нових працівників і працівниць. Беруть і студентів. Їх у Feel & Fly працює кілька десятків. Отож, охочі працювати на сучасному, стабільному підприємстві, у молодому колективі можуть звертатися:

  • тел.: +38097-618-64-56
  • адреса: м. Рівне, вул. Соборна 420 (ж)
  • e-mail: feelfly2015@gmail.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень