Хто дає по 146 доларів на кожного мешканця Рівненщини

Та в чому іноземці вбачають найбільший потенціал нашого регіону

Головне управління статистики у Рівненській області оприлюднило обсяг залучених прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) в економіку області.

Станом на 31 грудня 2017р. цей обсяг становив 169,3 млн дол. США, у розрахунку на одну особу населення – 145,9 дол. США.

Інвестиції надійшли з 33 країн світу. До основних країн-інвесторів, на які припадає майже дві третини загального обсягу прямих інвестицій, входять:

  • Велика Британія – 39,4 млн дол.
  • Італія – 31,3 млн дол.
  • Німеччина – 22,5 млн дол.
  • Кіпр – 19,4 млн дол.

На підприємствах промисловості зосереджено 36,5% загального обсягу прямих інвестицій. Головним чином йдеться про переробну промисловість, добувну промисловість і розроблення кар’єрів, а також про постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря.

На підприємствах оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів акумульовано 23,8% прямих інвестицій, будівництва – 19,7%, транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності – 16,1%.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень