Інвестор відмовився від будівництва теплоелектростанції на Рівненщині

Раніше хотів її збудувати у Дубні

 Українська компанія «Пауер» збиралася збудувати ТЕС, яка не тільки вироблятиме електроенергію, а й дозволить обігріти третину міста. 

Працювати дубенська електростанція мала на біомасі – неділовій деревині, яку збиралася закуповуватиу місцевих лісгоспах. Це дрова довжиною до 3 метрів, тонкі в діаметрі, які не підходять для виготовлення дощок.

Але через те, що проти будівництва ТЕС збунтувалися місцеві мешканці, інвестор відмовився від своєї ідеї.

Говорить міський голова Дубна Василь Антонюк:

Щодо ТЕС – інвестор фактично призупинився з цією ініціативою, тому що пішов такий супротив, наче це буде підприємство, яке буде здійснювати неконтрольовані викиди, які будуть забруднювати атмосферу.

Василь Антонюк шкодує, що довелося відмовитися від будівництва. Адже, пояснює вся Європа переходить на альтернативне паливо, щоб відмовлятися від дорогого газу. І у міста був шанс це зробити теж.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень