ПІКЕТ ВДАВСЯ: дитячі табори на Рівненщині можуть відкрити уже цього тижня

Йдеться лише про кілька

Дитячі табори Рівненщини можуть відкрити уже цього тижня. Сьогодні зранку Рівненську ОДА пікетували працівники таборів «Електронік», «Агатівка» і «Країна мрій», "Веселка" та санаторій "Горинь".

Через відсутність роботи заклади перебувають у скрутному фінансовому становищі та можуть розформуватися, якщо не вжити заходів.

Директорів закладів оздоровлення запросили на зустріч із заступниками голови ОДА. Уже за круглим столом вони домовилися, що запустять роботу, говорить заступниця очільника Рівненської облдержадміністрації Людмила Шатковська:

Давайте визначаємося, хто подавав заявки, на який заклад. Тоді ми беремо ці списки, необхідні документи та визначаємося, коли запускаємо заклади - уже з цієї п'ятниці, чи з понеділка.

Найближчими днями готовність таборів мають перевірити відповідні органи. Самі ж оздоровчі заклади практично готові до прийому дітей, каже директор табору «Країна мрій» Іван Дячук:

Це ми були готові ще на перше червня. Зараз марафет підвести. Найголовніше - це прийняти людей, які будуть працювати.

Зауважмо, що йдеться про відкриття лише дитячих таборів, які зверталися до обласної влади з проханням дозволити роботу.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень