Понад пів десятка дитячих таборів на Рівненщині не можуть запрацювати через карантин

Розповіли у Рівненській облдержадміністрації

Фото ілюстративне

До кінця липня в Україні діє адаптивний карантин. 

Він стосується тих областей, де захворюваність перевищує норму. Тож нині відповідно до рекомендацій головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка на Рівненщині не можуть запрацювати заклади для оздоровлення дітей, повідомив заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Згідно з рекомендаціями МОЗ на Рівненщині заборонили роботу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Інформації щодо функціонування таких закладів в період карантину та після його закінчення наразі немає, – розповів Сергій Подолін.

Між тим, після зняття карантинних обмежень цього року до роботи готові сім закладів для оздоровлення дітей та два санаторії на Рівненщині.

На організацію проведення оздоровчої кампанії цього року з обласної програми оздоровлення виділили 8 млн грн, з них у червні 350 тис. грн спрямували до закладу «Ветеранський простір»,  – повідомив заступник голови Рівненської ОДА.

Крім того, в обласній програмі оздоровлення та відпочинку передбачили  1 млн 150 тис. грн для оздоровлення дітей з інвалідністю у супроводі одного з батьків або опікунів. Станом на вчора, 16 липня, 47 дітей з інвалідністю направили на оздоровлення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень