Сплав річкою й туристичний квест: родинам ветеранів провели реабілітаційну програму на Рівненщині (ФОТО)

Сім'ї відпочивали 3 дні

Фото Рівненської ОДА

Програму «Сімейне коло» для родин ветеранів російсько-української війни провели на Рівненщині.

Участь у проєкті взяли 15 сімей. Цього року серед них – і члени родин загиблих бійців, які полягли у війні, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Фото Рівненської ОДА

До програми, яка тривала три дні, входило наметове таборування, сплав річкою Случ, туристичний квест, розвивальні ігри та конкурси, краєзнавча програма, під час якої учасники мали змогу ознайомитися з природними родзинками Надслучанщини, а також відпочинок біля води та змагання з водного поло.

Фото Рівненської ОДА

Зважаючи на великий суспільний запит на адаптацію ветеранів російсько-української війни до мирного життя, ми вирішили реалізували такий проєкт. Адже час, проведений з сім’єю, на думку психологів, найкраще сприяє загоєнню психологічних ран, які принесла війна в родини наших воїнів.

 

Тому ця програма є посильним вкладом нашої організації в соціально-психологічну адаптацію ветеранів та їх сімей до мирного активного життя, а також популяризації активного сімейного відпочинку, – розповів керівник проєкту Юрій Ткачук.

До слова, він написав проєкт та подав заявку на участь у конкурсі, який оголосив департамент соцзахисту населення Рівненської ОДА. У результаті отримав кошти на втілення своєї ініціативи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень