Підтримка впливової особи – Левам, фінансові злети – Дівам: гороскоп на 6 січня

А Скорпіони зможуть оновити почуття

ОВНИ

Ви знайдете підтримку і розуміння у людей, яких до цього не вважали своїми союзниками. Не виключено, що робота потребуватиме більшої зосередженості, ніж зазвичай, проте позитивні результати окуплять ваші зусилля.

ТЕЛЬЦІ

Гарний час для здійснення задумів. Не виключений позитивний поворот подій, проте слід уникати різких висловлювань на адресу колег або розмов на підвищених тонах з керівництвом.

БЛИЗНЮКИ

У вас з'явиться можливість продемонструвати свої таланти та проявити всі свої здібності. Також можлива зустріч зі старими друзями. Постарайтеся не згадувати про колишні сварки.

РАКИ

Гармонійний день, який відкриє можливості для самовираження. Вашими сильними сторонами цього дня будуть врівноваженість та вміння знайти спільну мову з будь-якою людиною.

ЛЕВИ

Цього дня зростуть життєвий потенціал, везіння та ділова хватка. Без особливих зусиль ви зможете здійснити чимало вигідних ділових операцій або домогтися розташування впливової особи.

ДІВИ

Зірки обіцяють сприятливу ситуацію для фінансового злету. Вірогідна подія або новина, яка благотворно вплине на ваші справи.

ТЕРЕЗИ

Вроджена цікавість, прагнення до нового та бажання змін можуть штовхнути вас на якусь авантюру. Прагнення випробувати долю може призвести до фінансових втрат.

СКОРПІОНИ

Прекрасний день для любові і романтичних пригод. В результаті ви відчуєте оновлення почуттів. Аж до закоханості.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня у вас буде шанс подолати кризу в особистих стосунках або з честю вийти з заплутаної ситуації.

 

Не виключена романтична зустріч з людиною, яка може стати вашим супутником життя.

 

Тому частіше озирайтеся навколо, щоб не впустити свою долю.

КОЗЕРОГИ

Сприятливий день для вирішення любовних або сімейних проблем. Впевненість у своїх силах і оптимізм допоможуть вам завоювати прихильність партнера.

ВОДОЛІЇ

Вдале розташування зірок обіцяє успіх в комерційних справах. Стратегічне мислення, вміння бачити за дрібними деталями головне принесуть високі результати.

РИБИ

Зорі віщують вам зустрічі та цікаві знайомства. У Риб творчих професій з'явиться можливість показати свій внутрішній світ; загостриться здатність до глибокого сприйняття духовних цінностей.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень