Заробіток на хобі – Овнам, подорожі – Стрільцям: гороскоп на 2021 рік

А Тельці можуть розраховувати на прихильність Бика

ОВНИ

Після року складного та суперечливого ​​Щура, рік Металевого Бика сподобається Овнам. Нарешті представники цього вогняного знака зможуть розвернутися на повну. Їхній розум, талант і воля до перемоги будуть затребувані. Більше того, те, що ви раніше вважали своїм хобі, перетвориться на хороше джерело доходів.

ТЕЛЬЦІ

В астрології китайський знак Бика асоціюється із західним знаком Тельця. Тому готуйтеся – 2021 рік відкриє перед вами надзвичайно великі можливості.

БЛИЗНЮКИ

У рік Бика ваше життя почне стрімко розкручуватися. Енергію будуть генерувати самі представники знака, і чим більше її буде, тим краще підуть справи. У 2021 році вам буде підвладне все: можна будувати плани та братися за будь-який проект.

РАКИ

Більшість Раків дивляться у рік Білого Металевого Бика з оптимізмом і ви маєте для цього всі підстави. Після складного року Щура, який змусив багатьох змінити не лише плани, а й погляди на життя, рік Бика просто зобов'язаний бути легким і сприятливим.

ЛЕВИ

Лев - центральна фігура всього зодіакального кола. Люди, народжені під цим знаком, сильні, амбітні та цілеспрямовані. І у 2021 році ці якості дуже вам допоможуть.

ДІВИ

Рік Щура створив вам чимало серйозних проблем, але на рік Бика зірки налаштовані оптимістично - складний період закінчиться і у вашому житті запанує гармонія.

ТЕРЕЗИ

У 2021 році ви маєте навчитися жити простіше - не страждаючи від дрібних невдач, якими рясніє життя будь-якої людини.

 

Негаразди даються для того, щоб людина змогла гідно оцінити свої перемоги.

 

А в новому році перемог у вас буде чимало, тому готуйтеся підкорювати нові вершини.

СКОРПІОНИ

У новому році ви зможете реалізувати масштабні, навіть глобальні плани, але в той же час багато сил забиратимуть різні й на перший погляд незначні дрібниці.

СТРІЛЬЦІ

2021 рік стане роком розширення можливостей. Ви зможете підвищити рівень свого професіоналізму, розширити коло спілкування, а також зможете побачити світ. Беріть від життя стільки, скільки зумієте подужати.

КОЗЕРОГИ

Терплячі й спокійні, холоднокровні й таємничі - саме так думають про Козерогів люди. Насправді ж представники цього знака сентиментальні, чутливі та вразливі – і у 2021 році вам буде важко це приховувати. Нарешті оточуючі побачать вас справжніми.

ВОДОЛІЇ

Перед вами будуть відкриті всі шляхи, навіть ті, де раніше не вдавалося абсолютно нічого. Все, що Водолії зможуть отримати у 2021 році, буде цілком і повністю залежати тільки від них самих, їхніх бажань, волі та вміння правильно розподіляти і направляти сили. Головним напрямком року слід вважати встановлення партнерських контактів.

РИБИ

Риби, як відомо, найбільш таємничий і мудрий знак. Це люди талановиті, чуйні, які наділені надзвичайною інтуїцією. Рік Білого Металевого Бика стане для Риб періодом поступового і планомірного розвитку.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень