Підприємці, які розвивають свій бізнес вздовж міжнародної траси Київ-Чоп, створюють аварійні ситуації

Бізнесмени самовільно облаштовують з’їзди та виїзди до своїх закладів на швидкісній дорозі

Кількість таких випадків особливо зросла цього року, констатують у Службі автомобільних доріг. Лише за останні 10 днів таких випадків зафіксовано чотири. У такому разі порушникам загрожує кримінальна відповідальність, розповідає заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг обласної Служби Микола Козачок:

 

- За останні 10 днів ми звернулися до керівника поліції, мабуть, 4 рази. Це було чотири точки: дорога Городище-Рівне-Старокостянтинів, це Костопільська об’їзна. За дві ночі там повивозили багато будівельного матеріалу, щоб зробити потім з’їзд. Це автомобільна дорога Київ-Чоп, несанкціонований з’їзд, і дорога Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, це в напрямку Городниці. Підприємець розпочав собі вже будувати, мабуть, якесь кафе там, і він сказав, що навіть не знав, що потрібно було погоджувати.

 

Таке самоуправство, зокрема на 332 км траси Київ-Чоп, спричинило навіть кілька транспортних пригод. Тож шляховики звертаються до громадян з вимогою попередньо узгоджувати свої плани щодо облаштування з‘їздів з поліцією та Службою автомобільних доріг. Також реагуватимуть відповідальні служби і на несанкціоновану торгівлю дизельним пальним і продуктами харчування. Адже, окрім того, що торговці наражають себе на небезпеку, розлив, зокрема, паливних матеріалів, руйнує дорожнє покриття.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень