Ліси Рівненщини під загрозою

Через спекотну погоду зберігається підвищений клас природної пожежної небезпеки

У зв’язку з цим, лісова охорона обласного управління та всіх підвідомчих підприємств працює у посиленому режимі, організоване постійне чергування працівників, а рейдові бригади патрулюють у лісах для виявлення порушників Правил пожежної безпеки, адже за це загрожує штраф від 17 до 51 гривні. У разі знищення або пошкодження лісу, доведеться сплатити вдвічі більше – від 51 до 170 гривень та відшкодувати збитки. І лише в окремих випадках передбачена кримінальна відповідальність,  Попри невисокі суми штрафів, громадян закликають не порушувати правила пожежної безпеки в лісі, повідомляє прес-секретар обласного управління Світлана Горошко:

 

- Лісівники області закликають громадян не порушувати правили пожежної безпеки в лісі і відпочивати у спеціально облаштованих рекреаційних ділянках. Нагадуємо, що громадянам за порушення вимог пожежної безпеки загрожує штраф у розмірі від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів. А у разі знищення або пошкодження лісу, внаслідок необережного поводження з вогнем, передбачено накладання штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних доходів громадян та відшкодування збитків завданих лісовому господарству.

 

Додамо, що з початку року в лісовому фонді Рівненської області зафіксовано 7 пожеж на площі 7,5 га.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень