У школах Рівненщини вивчати англійську мову допомагають іноземні волонтери

Чотири школи Рівненської області стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «GoCamps»

Учні цих закладів отримали можливість вивчати англійську мову з допомогою іноземців. Впродовж червня четверо волонтерів з Тайланду, Туреччини та Індонезії працюють у літніх мовних таборах з учнями Тучинської загальноосвітньої школи, Костопільської школи №6, Володимирецького районного колегіуму та Квасилівського навчально-виховного комплексу.

Волонтери вже адаптувалися до умов, єдине зауваження – часткова відсутність Інтернету, утім, роботою задоволені, звикли вже і до клімату. 

Проте, дехто з гостей був приємно здивований рівнем знань рівненських школярів, говорять Еріл та Нітчакул:

 

 

- Я абсолютно не очікувала, що діти будуть розмовляти так добре англійською мовою, що рівень буде достатньо високим. Я була здивована, вони добре знають англійську, можуть спілкуватися, задають багато питань, прагнуть до знань і це для мене був справді сюрприз.

 

- Діти досить різні. Є такі, що досить добре розмовляють англійською, практично на рівні зі мною. А є такі, що не розуміють навіть простих речень типу «скільки тобі років?». Але я вважаю, що не можна учнів недооцінювати, так само, і переоцінювати. Мій метод навчання – повторення. Я кажу речення – діти повторюють за мною. І я бачу, що цей метод для них спрацьовує.

 

Зауважимо, що мовні табори на Рівненщині діють вже третій рік поспіль, і в планах освітян продовжити їх роботу. Адже щороку кількість охочих вивчати англійську в такий спосіб збільшується. Зі слів заступника голови ОДА Ігоря Тимошенка, цьогоріч у всіх районах області організовано понад 360 таборів, де іноземну мову опановує понад 12 тисяч учнів. Торік школярів у двохсот таборах було вдвічі менше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень