Товариш напав на чоловіка з ножем. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі (ФОТО)

Конфлікт трапився у селі Зоря Рівненського району

Суперечка між 53- та 51-річними чоловіками виникла за черговим застіллям, старший ударив ножем молодшого у живіт, - повідомляють правоохоронці:


- Чоловіки почали відпочивати за чаркою ще звечора у компанії на вулиці, після чого обоє розійшлися по своїх квартирах. Потім 51-річний чоловік пішов до помешкання 53-річного, який проживав поверхом вище. Опівночі, коли обоє були добряче захмелілі, між чоловіками виник конфлікт, причину якого ніхто з учасників від випитого алкоголю пояснити не може. Аби його вирішити, господар квартири схопив кухонний ніж і вдарив ним свого товариша.

 

Метушню почула співмешканка зловмисника, яка про сварку сповістила дружину та дочку потерпілого. Остання і повідомила про подію до поліції та викликала швидку медичну допомогу.

Із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення Клеванської центральної районної лікарні. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний дає покази слідчому. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень