Підприємців посунули, але торгівля триває. Як виглядає Речовий ринок (11 ФОТО)

Та вже з’явився один з нових будинків

Речовий ринок у Рівному практично розтанув. Як ми повідомляли раніше, наразі на цій території уже почали активні будівельні роботи. І якщо на початку літа нова багатоповерхівка мала лише кілька зведених поверхів, наразі вона збудована практично повністю.

Територію ж ринку звільняють від кіосків. Наразі демонтаж триває, з кіосків знімають дах і розбирають, аби звільнити місце під наступну багатоповерхівку.

Підприємців, які торгують на ринку, лишилося небагато. Чимало ФОПів після багаторічної торгівлі на речовому ринку були змушені шукати місце деінде.

Покупців приходить зовсім небагато зараз. Люди знають, що тут будівництво, тож думають, що й торгівлі немає. А ми ще тут! Так, трохи тіснувато стало, але ми готові до сезону, - розповідає підприємець з ринку.

Наразі торгівлю з кіосків, які працювали на місці будівництва, перенесли на вільні місця, ближче до входу на ринок з вулиці Замковою.

Попередньо відомо, що у такому форматі ринок працюватиме ще близько року.

 

Міська влада зустрічалася з торговцями, і до моменту повного закриття  речового ринку має запропонувати підприємцям альтернативні місця для торгівлі.

Відомо, що перші поверхи у новобудовах матимуть комерційні площі. Втім, очевидно, що оренда там не буде такою доступною, як плата на місця на ринку.

Раніше ми писали:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень