Відомо, де працюватимуть підприємці речового ринку після його ліквідації

У червні 2021 року підприємці повинні залишити свої місця (с)

[media=222166] На місці речового ринку має з'явитися 16-поверховий житловий й культурно-просвітницький центр князів Острозьких, а вже у червні підприємці мають звільнити місця під забудову. 

Про це Радіо ТРЕК повідомляє з посиланням на міську раду Рівного.

На вулиці Замковій торгові точки ліквідують поступово. 



Сьогодні міський голова Рівного Олександр Третяк зустрівся з адміністрацією та ініціативною групою ринку і забудовником.

Відповідно до графіка забудови, у червні 2021 року підприємці повинні залишити свої місця (до 14 ряду). 

 

Поетапна ліквідація торгових місць буде здійснюватись до 2023 року. Таким чином підприємці працюватимуть на своїх місцях, доки до них дійде черга будівництва.

Забудовник готовий запропонувати підприємцям комерційну нерухомість в оренду, або ж навіть викупити її. Таким чином люди зможуть продовжити свою діяльність в приміщенні нового торгового центру, який буде зведений на місці ринку.

Ми знайшли спільну мову із ініціативною групою, забудовником та адміністрацією ринку.

 

Домовилися, що до 2023 року забудовник буде здійснювати свої роботи поетапно.

 

У разі виникнення непередбачуваних обставин - обов'язково ініціює зустріч з адміністрацією та підприємцями ринку і повідомить про це, - наголосив міський голова.

Окрім того, торговцям з ринку на вулиці Замковій один із підприємців запропонував альтернативу - площу поблизу супермаркету "Новус", що на вулиці Гагаріна, де облаштує для них кіоски.

Нагадаємо, що торік почали  розбирати кіоски зі сторони стадіону "Авангард". Підприємців, які торгували на тих місцях, переводили на іншу зону, де були вільні площі для торгівлі. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень