«Вето не буде», - Хомко про забудову берега Басівкутського озера

Міський голова пояснив, чому не накладає заборону

Вето на рішення Рівнеради щодо забудови рекреаційної зони Басівкутського озера не накладуть.

На таке рішення у міського голови було лише 5 днів. Однак цей термін вже сплив, пояснив Радіо Трек очільник Рівного Володимир Хомко:

Я би наклав вето, якби вони до мене звернулися відразу після сесії.

 

Я на вето маю 5 днів – воно втрачене. Я у відпустку пішов після сесії і всі це знали – я за два тижні попередив, що я на три дні після сесії від’їжджаю. Сказали б відразу – я б це вето наклав, а так – вже час минув.

Нагадаємо, що на останньому засіданні сесії Рівнеради 22 депутати змінили цільове призначення відразу трьох земельних ділянок неподалік водойми. Тоді вони фактично дозволили звести багатоповерхівки на площі майже пів гектара. Утім, рівняни переконані, що це – незаконно, тому у понеділок влаштували пікет під міською радою, вимагаючи від мера ветувати рішення депутатів.

На той час його обов’язки виконував секретар міськради Сергій Паладійчук. Однак накладати вето він був не в праві, наголосив міський голова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень