У Рівному хочуть поставити крапку у питанні хаотичної забудови

Місто роками потерпає від цієї проблеми

Понад 10 років Рівне потерпає від хаотичної забудови. Про це кажуть у політичній партії «Рівне Разом» і наголошують, що наслідки цієї проблеми рівняни щоденно відчувають на собі, починаючи від заторів на дорогах і завершуючи проблемами з роботою каналізаційної системи.

Політична партія «Рівне Разом» та її лідер Віктор Шакирзян виступають за те, щоб навести лад у цій сфері та розвивати місто за європейськими стандартами, зберігаючи історичні будівлі та архітектурну самобутність кожної частини міста.

Вважаємо, що відповідальний міський голова на чолі зі своєю командою має системно підійти до розв'язання цієї проблеми, встановивши мораторій на хаотичну забудову міста до того моменту, поки у Рівному не буде затверджено новий генеральний план міста та призначено головного архітектора, який буде вести нагляд за будівництвом та дотриманням стандартів та норм, як це і передбачено чинним законодавством, - говорить Віктор Шакирзян.

Корумповані чиновники не один рік наживалися коштом забудови ласих районів міста - його центральної частини та паркових зон, кажуть у «Рівне Разом». Додають, що ці ж чиновники видавали дозволи на забудову рекреаційної зони на березі Басового Кута, порушуючи усі чинні норми.

Своєю чергою, партія «Рівне Разом» і її лідер Віктор Шакирзян виступають за цивілізовану розбудову міста згідно з чинними нормами та європейськими стандартами:

Для того, щоб системно вирішити цю проблему, виступаємо за ухвалення новим складом Рівнеради мораторію на хаотичну забудову Рівного.

 

До того моменту, поки не буде прийнято новий генеральний план міста з урахуванням усіх сучасних вимог щодо планування і зонування територій, а також не буде призначено головного архітектора, який нестиме відповідальність за будівництво та нагляд за дотриманням норм, хаотичну забудову слід зупинити, - додає Віктор Шакирзян.

Віктор Шакирзян зазначає, що його політичні опоненти неодноразово виступали на боці чинної міської влади, тим самим підтримуючи дії, спрямовані на хаотичну забудову міста.

Він вважає, що необхідно притягнути до відповідальності усіх осіб, які були причетні до хаотичної забудови міста впродовж останніх років, незалежно від їхньої політичної приналежності. Адже розбудова Рівного має не тільки на словах, але й на діях відбуватися по-європейськи та виключно у законний спосіб.

* політична агітація

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень