Переломний момент – Водоліям, здійснення бажань – Ракам: гороскоп на 3 вересня

А Леви стануть багатшими

ОВНИ

Намагайтеся не надто відкрито висловлювати свої емоції та критику, бо можете дуже когось образити. Аби потім не перепрошувати – краще менше говорити.

ТЕЛЬЦІ

Те, що не дає вам дихати на повні груди, зникне з вашого життя. Розпочинається новий, продуктивний і щасливий період. Головне, не бійтеся відпустити деяких людей.

БЛИЗНЮКИ

День готує вам кілька приємних і сприятливих моментів. Ви дізнаєтеся хороші новини. Те, до чого ви давно прагнули, стане можливим.

РАКИ

Ваша близька людина буде вгадувати всі ваші бажання та радувати вас. Вас чекає напрочуд хороший день, якщо ви не будете надто прискіпливими.

ЛЕВИ

Ви зможете покращити своє фінансове становище, що вирішить значну частину ваших проблем. Тільки не дозволяйте нікому зіпсувати ваші плани – зараз потрібно тримати чіткий курс.

ДІВИ

Хтось допоможе вам забути про проблеми і цей день ви проведете у розвагах. Вам потрібно розвіятися, щоб знову на повну відчувати смак життя.

ТЕРЕЗИ

Остерігайтеся конфліктів, які будуть вас переслідувати ледь не на кожному кроці. Цього дня вам буде важко й нудно займатися робочими питаннями, але доведеться взяти себе в руки.

СКОРПІОНИ

Підготуйтеся до змін, які вас чекають з дня на день. Варто якнайшвидше закінчити старі справи та закрити незавершені проєкти.

СТРІЛЬЦІ

Цей день підходить для роздумів і визначення пріоритетів на найближче майбутнє. Ви зможете розібратися у складній ситуації та знайти з неї найкращий вихід.

КОЗЕРОГИ

Вас чекають не найприємніші сюрпризи та життєві обставини. Але потрібно все стійко витримати, інакше недруги помітять вашу слабкість і спробують використати це проти вас.

ВОДОЛІЇ

Це буде переломний день в особистому житті. Може виявитися, що ваші почуття є недостатньо міцними і вам потрібна зовсім інша людина.

РИБИ

Вам надійде запрошення на зустріч від малознайомої особи. Не варто відмовлятися, бо це може бути дуже вигідна партія.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень