Буревій – Левам, ідеальний вечір – Ракам: гороскоп на 26 серпня

А Скорпіонів чекає багато приємних подій

ОВНИ

День готує не зовсім приємні сюрпризи в особистому житті. Ви будете нервовими і можете образити або принизити інтереси тих, кого любите.

ТЕЛЬЦІ

Зараз краще не починати чогось нового і глобального, а швидко завершити давні справи. День підходить для побудови професійних планів.

БЛИЗНЮКИ

Тримайте емоції при собі й не конфліктуйте з неврівноваженими особами, а їх навколо вас цього дня буде чимало.

РАКИ

Концентруйтеся на чомусь одному й не намагайтеся вирішити всі проблеми одночасно. День буде наповнений незрозумілими подіями, а ось вечір стане одним із кращих за останній період.

ЛЕВИ

Будьте обережні у спілкуванні з конкурентами, бо затишшя було тимчасовим і цього дня може розгулятися буревій.

ДІВИ

Читайте між рядків і частіше звертайтеся за порадою до фахівців. Також стежте за витратами. І не лише своїми, а й членів родини.

ТЕРЕЗИ

Зосередьтеся на тому, щоб сформулювати для себе головні завдання і програму досягнення мети. В особистому житті можливі несподіванки.

СКОРПІОНИ

Цього дня вас чекає багато приємних подій, але не втрачайте голову та не вірте всьому, що говорять оточуючі. Усю цю інформацію потрібно ретельно перевіряти, бо хтось може вами маніпулювати.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете налаштовані на спілкування. Вам вдасться легко налагодити контакти з діловими партнерами та новими знайомими.

КОЗЕРОГИ

У професійних питаннях не завадить проявити наполегливість. Забудьте про сумніви і дійте рішучіше. Але не сперечайтеся і не конфліктуйте, особливо з керівництвом.

ВОДОЛІЇ

Будь-які ваші починання будуть супроводжуватися великим емоційним піднесенням, додаючи впевненості та створюючи відмінний настрій для майбутніх досягнень. Незважаючи на бажання відстоювати свої переконання, будьте скромнішими.

РИБИ

Перш ніж щось сказати, добре подумайте. Більшість неприємностей, які можуть статися, будуть пов'язані саме з вашим умінням висловлювати думки.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень