Гарні новини – Овнам, образи – Козерогам: гороскоп на 29 серпня

А Рибам варто уникати зневажливого ставлення до людей

ОВНИ

Зараз вам доведеться витрачати набагато більше зусиль на справи, які раніше давалися легко. Порадувати можуть новини від близьких людей.

ТЕЛЬЦІ

День сприяє будь-яким починанням. Але варто відкласти всі серйозні фінансові справи, пов'язані з великими коштами.

БЛИЗНЮКИ

Скористайтеся будь-якою можливістю, щоб відпочити і розважитися. Уникайте серйозних фізичних навантажень і менше переживайте.

РАКИ

Оскільки у вас підвищиться емоційна чутливість, то вам варто бути більш тактовними та уважними до близьких. Це піде вам лише на користь.

ЛЕВИ

Корисним буде вміння швидко орієнтуватися у новій обстановці. Самотні представники знаку матимуть шанс познайомитися в дорозі або в Інтернеті.

ДІВИ

Цього дня у вас можуть виникнути розбіжності з кимось із вашого оточення. Причини - і ваша власна непоступливість, і чужа необачність. Намагайтеся знайти з людьми спільну мову.

ТЕРЕЗИ

В особистому житті сімейних представників знаку може виникнути якась плутанина. Якщо в поведінці коханої людини вас щось не влаштовує, то поясніть спокійно, що вам не подобається. А ось від з'ясування відносин на підвищених тонах потрібно утриматися.

СКОРПІОНИ

Згадайте про старі зв'язки - вони можуть виявитися для вас корисними. Але нагадувати про себе потрібно тактовно. У фінансових питаннях будьте стриманими – не купуйте речі, в яких немає особливої ​​потреби.

СТРІЛЬЦІ

Цей день може виявитися для вас суперечливим. Ви будете активні і сповнені бажання домогтися результатів. Однак не поспішайте приймати рішення, які стосуються не лише вас, а й ваших близьких.

КОЗЕРОГИ

За складні справи варто братися лише в тому випадку, якщо у вас є надійні помічники. Образи і розбіжності можуть виникнути в особистих стосунках. Не будьте занадто відвертими навіть з близькими - все сказане може обернутися проти вас.

ВОДОЛІЇ

Зараз добре братися за нові справи, зайнятися розширенням ділових зв'язків і поглибленням знань. У любовних справах вас чекають позитивні новини.

РИБИ

День пролетить непомітно. Жодних неприємностей зірки не обіцяють, якщо, звичайно, ви самі їх не шукатимете. Уникайте зневажливого ставлення до людей і все буде добре.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень