Приємні покупки – Терезам, день змін - Левам: гороскоп на 30 серпня

А Стрільців ревнуватимуть

ОВНИ

Цього дня не можна діяти спонтанно. Якщо відчуваєте, що обстановка навколо вас починає загострюватися, то постарайтеся не опинитися в епіцентрі подій.

ТЕЛЬЦІ

Не забувайте підтримувати близьких людей і самі не відмовляйтеся від допомоги. Намагайтеся більше відпочивати і не нехтуйте повноцінним сном.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно відволіктися від проблем, тому використайте цей день для комфортного відпочинку, турботи про зовнішність та особистих захоплень.

РАКИ

Вас може чекати випробування, яке доведеться пройти. Причому багато чого залежатиме від того, як ви з цим впораєтеся. Не звертайтесь за допомогою до людей, яким не дуже довіряєте, і не зв'язуйте себе обіцянками, оскільки є ризик їх не виконати.

ЛЕВИ

Зараз можна сміливо змінювати все, що вас не влаштовує. Єдиним винятком є ​​любовні стосунки. Уникайте суперечок і конфліктів з людиною, яка вам дорога.

ДІВИ

Поставтеся до подій цього дня як до іспиту. Постарайтеся в вільні хвилини зайнятися приємними справами, які дозволять розслабитися і відволіктися від турбот.

ТЕРЕЗИ

Ви відчуєте прилив енергії, тому не втрачайте дорогоцінного часу, а займіться вирішенням питань, які здавалися вам складними. Також зараз гарний час, щоб побалувати себе приємними покупками.

СКОРПІОНИ

День вдасться, якщо ви зумієте правильно оцінити ситуацію і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не будьте надто наполегливими - винахідливість і тактовність швидше приведуть вас до потрібного результату.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можливі ревнощі та заздрість з боку партнерів. Цей день краще провести наодинці, щоб уникнути конфліктів.

КОЗЕРОГИ

Цього дня частина неприємностей зникне без вашого втручання, тому не гарячкуйте. Не давайте собі обіцянок, бо це суттєво обмежить вашу свободу.

ВОДОЛІЇ

У відносинах з людьми можуть виникнути труднощі. Добре думайте, перш ніж щось робити, оскільки виправити помилки, допущені цього дня, буде дуже важко.

РИБИ

Це ваш день! Ви перебуватимете у піднесеному настрої і все вам вдаватиметься з першої спроби. Навіть необдумані рішення будуть правильними.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень