Виграш – Стрільцям, захоплююча пригода – Овнам: гороскоп на 24 серпня

А Водолії перейматимуться питанням грошей

ОВНИ

Удача буде на вашому боці. В особистому житті очікується захоплююча пригода. А ось друзі можуть засмутити. Але в цьому є й позитив - так вам вдасться розібратися, хто вам ворог, а хто справді друг.

ТЕЛЬЦІ

Незабаром вас чекає довгоочікуване заохочення та премія. Але, якщо ви давно думаєте про те, щоб змінити роботу, то зараз найкраще це робити.

БЛИЗНЮКИ

Вам варто бути серйознішими та уважно дивитися на те, що відбувається навколо. Цей день буде легким і сприятливим для побачень та зустрічей з друзями.

РАКИ

Вам не вистачає впевненості в собі. Саме час знайти джерело натхнення, яке дозволить знову повірити в себе.

ЛЕВИ

Вам бракуватиме енергії, тому не намагайтеся братися одразу за всі справи. Намагайтеся більше відпочивати та менше аналізувати події, на які ви не можете впливати.

ДІВИ

Велику роль цього дня зіграє випадок. Абсолютно випадково станеться щось, що змінить ваше життя.

ТЕРЕЗИ

Ставте перед собою великі цілі, в тому числі й матеріальні. І хоч реалізувати їх буде нелегко, але вам вдасться втілити свій задум у життя. Головна умова - хтось має вас надихати.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам доведеться вирішувати давні проблеми. Поставтеся до цього спокійно, щоб зберегти енергію для вирішення цих негараздів.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете дуже азартними цього дня. У вас навіть є шанс виграти. Але пам’ятайте, що фінансова удача частіше посміхається людям з аналітичним складом розуму, які не лінуються працювати.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно покращити атмосферу вдома. Проведіть цей день з рідними та зробіть їм якусь приємність.

ВОДОЛІЇ

Зацикленість на матеріальних питаннях може позбавити вас спокою. Ваша матеріальна стурбованість пов’язана з майбутнім: можливо, вас чекають великі витрати або є борги.

РИБИ

Зараз час конкретних дій. Вам слід максимально зосередитися на справах. Також вам варто обговорити проблеми в особистих стосунках, які давно час вирішити.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень